Om kalenderen!

 

Hver dag åpnes en luke i kalenderen. Hver luke er et lydklipp, og din oppgave er å gjette hvilken låt, og hvilken artist/band som spilles!

Litt etter midnatt vil svaret på gårsdagens oppgave offentliggjøres, og du kan se om du har svart riktig eller galt.

Du kan gjette flere ganger per dag, men det er det siste svaret som er gitt sist som er ditt gjeldende svar.

Hver dag vil det kåres en vinner. Kravet for å bli dagsvinner er at du har svart riktig låt OG riktig artist.

Den beste brukeren blir premiert med et vakkert krus, og et diplom!

Bidragsytere!

 

Denne kalenderen hadde ikke vært mulig uten følgende bidragsytere:

Bjarte K. Helland

Bjarte spiller slagverk i band som Jarle H Olsen Quadrasonic, Artificial Comfort, Pitch Black Mentality, Stein Hauge Band, Jon Martin Skauge og Brutallica! Han er i skrivende stund rykende aktuell med relansering av hjemmesiden sin: bjartekhelland.com, der du kan lese alt om hva som foregår i Bjartes trommeverden. Klippet over er hentet fra en konsert med Jarle H Olsen-project, der du kan se Bjarte in action! Platen Quadrasonic er tilgjengelig på bl.a. Spotify og i din lokale platesjappe, og er definitivt verdt å plukke opp!

Håkon "Obdsaija" Bergstad

Piskeslager i det fenomenale bandet 66crusher, som har en ny plate i ilden. Når den er ferdig vites ikke, i mellomtiden kan det være lurt å sjekke ut deres forrige skive: "Blackest Day" for de som er glad i melodisk prog trash, om dette er en sjanger!

Kim André Nesse

Kim André spiller blant annet bass i rockebandet The Fortress, som nettopp er ferdig med å mikse en låt! Sjekk de ut ved å følge lenken. Fun fact om Kim: Han eier en kontrabass og et pumpeorgel!

Peder Refsnes

Peder spiller bass! Mer info kommer etter hvert.

Stein H. Olaussen

Mister Denver Mini. Bandmedlem i Værbitt, Sludgefudge, Denver Midi, Stone Beat, Tårnet og en del andre band/prosjekter. Værbitt er det mest aktuelle bandet av de tre, og spiller nå inn sin debutplate.

Eirik "Skøyerfanden" Ramsøy

Gitarist i Værbitt, Sludgefudge og en del andre band.

Tobias Rusås Olsen

Mesterhjernen bak kalenderen, og trommis i stort sett alle bandene som de to over.

Kontakt!

 

Har du spørsmål til kalenderen, er det mulig å kontakte mannen bak kalenderen (ikke i en luke, dessverre), Tobias, på twitter.